Translate

dilluns, 21 de juliol del 2008

Un molt bon congrés!


És difícl, pràcticament impossible, explicar i resumir el congrés del PSC aquest cap de setmana. Però m'atreveixo amb algunes primeres idees.
Per què serveix un congrés? El nostre ha servit per vàries coses.

1. Dissenyar els eixos dels propers anys. El relat i les propostes d'actuació, i la reafirmació dels valors i l'ideari. La reflexió i el debat dels militants i simpatitzants que participen des de les agrupacions i federacions del partit fent aportacions als documents mesos previs. El debat durant els dies del congrés, les aportacions dels caps de delegació,... I cal dir que s'ha fet molta i molt bona feina.

2. Escollir l'equip que ha d'impulsar aquests eixos. Conec a molts companys i companyes de la nova executiva, i dóna molta confiança. Aprofito també per expressar el meu agraïment, primer al primer secretari del PSC, en José Montilla, i també a molts companys i companyes que ahir em van fer confiança i així m'ho van expressar, començant pel Maresme. És un nou repte, que assumeixo amb il.lusió i amb responsabilitat.

3. Comunicar un missatge a la ciutadania. Fonamental. Perquè precisament el que volem és governar per transformar. I volem compartir el nostre programa amb més complicitats, sumar més gent, amb la ciutadania, amb la ciutadania organitzada, amb la nostra gent de sempre, amb gent que se'ns apropa en algun moment, amb gent que espera que algú li expliqui coses noves, fresques,... El relat d'una manera d'entendre Catalunya i el catalanisme, més de tothom.

Contundent i fantàstic discurs de José Montilla en la cloenda del congrés.

4. I el congrés també és una trobada de companys i companyes, d'amics. I cal felicitar l'organització per haver creat espais per viure bons moments.
Altres blocs que en parlen:
Cibercongrés. Donaire
Algunes impressions. Carme Figueras
Com la majoria. Jordi Pedret

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats, Consol; t'ho mereixes!

Rubén Carroza ha dit...

Hola Consol,
Ya tuve el placer de Felicitarte personalmente, pero ahora toca publicamente.
¡¡¡¡MOLTES FELICITATS COMPANYA!!!!

Javi ha dit...

Moltes felicitats Consol, segur que faràs una gran tasca!

Consol Prados Martínez ha dit...

Gràcies, Glòria, Núria, Rubén, Javi, i a tots i totes dels correus en aquests dies. És un plaer estar en una família així amb gent com vosaltres.

Cuca ha dit...

Moltes felicitats! Ara la nostra comarca encara tindrà més més en el PSC. Amb en Joan segur que fareu bona feina.

Consol Prados Martínez ha dit...

Gràcies Cuca, d'això es tracta, d'aportar el que bonament sabem. Bones Santes!