Translate

dijous, 4 d’octubre del 2007

Tenim Llei de Serveis Socials de Catalunya

Ahir varem aprovar al parlament per unanimitat la nova Llei de Serveis Socials.

És dels moments satisfactoris en política.

Perquè amb aquesta llei, com he dit en la meva intervenció, els ciutadans i ciutadanes guanyem en drets socials i amb la llei també fem un pas de gegant en la construcció i consolidació del sistema de serveis socials com a quart pilar de l'Estat de Benestar.

Per tant, satisfacció per contribuir a millorar la vida de la gent.

Satisfactori per la presència al parlament de moltes persones que ens han acompanyat avui, representants del món local, entitats, federacions, agents socials, taula del tercer sector,... Ens han acompanyat al llarg de tots els treballs amb les seves aportacions, i com he dit avui també, amb la seva tossuderia.

Per tant, satisfacció perquè hem treballat per crear consens social i política en una llei d'aquesta importància i ho hem aconseguit.

Amb aquests avenços socials fem polítiques que responen a les demandes dels ciutadans, i de les necessitats del país (la Catalunya real que ara es diu). I també que més gent es pugui identificar amb el país, perquè progressa des del progrés dels seus ciutadans i ciutadanes.

Et convido a fer un cop d'ull a la meva intervenció, a la transcripció del debat en el ple, i als principals avenços de la llei.

I excuses per aquest llarg període de temps sense comunicar-nos. Tornem-hi!

="http://www.youtube.com/v/8JoxjeOLXRs"> name="wmode" value="transparent">http://www.youtube.com/v/8JoxjeOLXRs" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350">

="http://www.youtube.com/v/0-RV9si06Tk"><> name="wmode" value="transparent">http://www.youtube.com/v/0-RV9si06Tk" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350">


http://www.gencat.net/benestar/actualitat/llei/index.htm

10 comentaris:

Glòria ha dit...

Com ciutadana de Catalunya i com companya et dic: l'enhorabona, Consol!!!!!
Ens veiem dilluns, oi?
Que tinguis un bon cap de setmana.

Ernest Suñé ha dit...

Felicitats per la teva tasca. T'he dedicat un post al meu bloc

Consol Prados Martínez ha dit...

Gloria, Ernest,
gràcies, crec que és una tasca compartida.
petons

Charli ha dit...

Hola,
T'envio aquest www.mataroparticipa.blogspot.com per si vols participar al bloc que l'Ajuntament de Mataró ha posat en marxa per recollir l'opinió i propostes de tothom respecte al seu Programa i Pressupost pel 2008. Ah, si vols, ens podem saludar el proper dimecres 17 a les 7 de la tarda a l’Audiència Pública al Centre Cívic de Pla d‘en Boet sobre això mateix, que és obert a tota la ciutadania.

Gràcies,

www.charlivistaalegre.blogspot.com
Carlos

Anonymous ha dit...

Un administrador del bloc ha eliminat aquest comentari.

una voluntaria ha dit...

s'ha de valorar tots els que treballen des del voluntariat i les entitats que treballen sense afany de lucre i que atenen a tantes persones. Es mereixen un reconeixement i més suport.

Consol Prados Martínez ha dit...

És cert que cal reconéixer el voluntariat, una dedicació que és des de la gratuïtat. Mai el voluntariat ha de suplir per això el que és responsabilitat de les administracions. Catalunya té una rica i extensa xarxa d'entitats que treballen en l'àmbit social i que cal comptar. Crec que la llei ho recull bastant. I a més el govern està treballant un Pla Director del Tercer Sector. Cal més política de concertació, quan el que va anant fent CIU era la política de la subvenció i el clientelisme. Som una societat madura, que cadascú té el seu paper (l'administració i la societat civil), i que podem, hem, de concertar objectius i recursos.

una voluntaria ha dit...

si no hagués estat a vegades per les entitats i per les famílies que es fan càrrec de les persones amb dependència, pobra gent! esperem que això comenci a canviar. Tenim moltes esperances, però triga tant,...

andresrguez ha dit...

Felicitats

JSC Mataró ha dit...

Si vols comprovar que "Zapatero no es lo mismo", fes click aquí.