Translate

dissabte, 26 de maig del 2007

Joan Antoni Baron



Aquesta tarda hem tancat la campanya. Molt intens des de fa mesos. Avui mateix he passat per Canet, Mataró, Santa Susanna i Pineda de Mar. Molta feina tots aquests dies de molts companys i companyes.

Amb en Joan Antoni ens varem conéixer a l'any 1995 quan tots dos varem participar a la candidatura de les eleccions d'aleshores, juntament amb Fermi Machado, com a independents i cridats per l'alcalde Mas. El temps passa ràpid, ja fa 12 anys que estem en aquests afers. I què he de dir, per mi és el millor. Sempre hem treballat molt bé perquè ens entenem quan parlem i compartim els mateixos valors.

No repetiré tot el que en aquests dies ens ha explicat, segur que es troba en el seu mateix bloc i en altres de la cibercampanya. Només diré que té la ciutat al cap com ningú, i crec que també al cor, com ningú. No repetiré tota la feina feta, que és molta, que també es pot consultar al seu bloc, o a altres, i a la web del PSC de Mataró,... Només diré que cal només passejar, o portar algú de fora que quedarà meravellat de la ciutat.

Quins adjectius? entregat, entusiasta, sensible, honest, proper, treballador, líder, mestre, tossut, ... compassiu que ve de compredre l'altre, i apassionat de passió que li posa a tot.

Amb la seva capacitat d'emocionar-se, que també es necessari i ens fa humans. I amb la seva capacitat de donar un cop de geni i també cal.

Perquè governar és comprendre, i prendre decisions per transformar a fi de bé.

1 comentari:

Pilar Ventura Py ha dit...

Ho sento, t'envio un meme, si tens dubtes em truques, és culpa de la Lourdes Muñoz, ...mira't la meva página http://pilarventurapy.blogspot.com/2007/05/mentre-reflexiono.html

Pilar