Translate

dissabte, 26 de maig de 2007

Joan Antoni BaronAquesta tarda hem tancat la campanya. Molt intens des de fa mesos. Avui mateix he passat per Canet, Mataró, Santa Susanna i Pineda de Mar. Molta feina tots aquests dies de molts companys i companyes.

Amb en Joan Antoni ens varem conéixer a l'any 1995 quan tots dos varem participar a la candidatura de les eleccions d'aleshores, juntament amb Fermi Machado, com a independents i cridats per l'alcalde Mas. El temps passa ràpid, ja fa 12 anys que estem en aquests afers. I què he de dir, per mi és el millor. Sempre hem treballat molt bé perquè ens entenem quan parlem i compartim els mateixos valors.

No repetiré tot el que en aquests dies ens ha explicat, segur que es troba en el seu mateix bloc i en altres de la cibercampanya. Només diré que té la ciutat al cap com ningú, i crec que també al cor, com ningú. No repetiré tota la feina feta, que és molta, que també es pot consultar al seu bloc, o a altres, i a la web del PSC de Mataró,... Només diré que cal només passejar, o portar algú de fora que quedarà meravellat de la ciutat.

Quins adjectius? entregat, entusiasta, sensible, honest, proper, treballador, líder, mestre, tossut, ... compassiu que ve de compredre l'altre, i apassionat de passió que li posa a tot.

Amb la seva capacitat d'emocionar-se, que també es necessari i ens fa humans. I amb la seva capacitat de donar un cop de geni i també cal.

Perquè governar és comprendre, i prendre decisions per transformar a fi de bé.

1 comentari:

Pilar Ventura ha dit...

Ho sento, t'envio un meme, si tens dubtes em truques, és culpa de la Lourdes Muñoz, ...mira't la meva página http://pilarventurapy.blogspot.com/2007/05/mentre-reflexiono.html

Pilar