Translate

dilluns, 26 de febrer del 2007

Tres nous espais ciutadans per Malgrat de Mar


Comentàvem amb l'alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy, que la inauguració de nous espais per la gent sempre aporta aquella satisfacció de feina feta que la pots tocar, i més quan són espais esperats i agraïts per la gent.

Aquest diumenge ens hem pogut passejar per tres nous espais lliures i han estat tres inauguracions amb molta participació de la gent. A més de l'equip municipal també ha assistit la Consellera de Treball de la Generalitat, Mar Serna.

A les pistes de petanca de la plaça del Camp de la Figuera es reunia molta gent, sobretot de l'associació que m'han explicat que formen part unes trescentes persones vinculades al joc de la petanca. La petanca com a motiu més perquè la gent es trobi a més del propi esport. La plaça dels Bombers Voluntaris és una altra plaça que connecta amb altres i que dibuixa així un agradable recorregut per passejar. I l'espai més esperat, la 2a fase del parc Francesc Macià. Un parc enorme i ple d'atractius per a totes les edats. Molta gent ha participat del acte inaugural que vol dir que molta gent celebra el poder disposar d'un espai així. Perquè després de passejar-hi realment t'adones de la recuperació de tota aquesta zona per a usos lúdics i d'esbarjo, i per tant, espai guanyat per a tothom.

Tant en la plaça dels Bombers com en el Parc Francesc Macià han treballat i molt la gent de l'escola taller i dels tallers ocupacionals. L'alcaldessa i la consellera han entregat els diplomes. Per tant, satisfacció de la feina, doblement. Per la recuperació d'aquests espais, i pel treball de formació i inserció de la gent que participa d'aquests cursos.

Destaco algunes paraules que s'han dit. Conxita Campoy ha destacat la importància de sentir-se propi els espais ciutadans, amb els recursos dels mateixos ciutadans i per tant, de la importància de gaudir i de tenir-ne cura perquè siguin espais dignes, per tothom, i que prestigien la ciutat. La consellera Mar Serna també ha parlat de la formació contínua i de la seva necessitat, que repercuteix després en el municipi i que queda de forma palpable. Doble inversió amb una doble repercusió: nous parcs i gent més preparada amb més possibilitats.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Em pregunto quan costa el manteniment del parc?