Translate

divendres, 23 d’abril del 2010

La llibertat és una llibreria. Joan Margarit


Llibres que buscaré avui per les paradetes.
Una novel.la: Una llaminadura, de Muriel Barbery. Vaig gaudir molt llegint l'Elegància de l'eriçó i he descobert que té aquest altre, úna història que també passa al mateix bloc de pisos de la rue Grenelle.
Unes memòries: El mundo de ayer, de Stefan Zweig. Tinc ganes de llegir aquestes "memòries d'un europeu", la història en primera persona.
Una mica de filosofia, però espero que divertida: La filosofia de House, todos mienten, de Willian Irwin i Hernry Jacoby. Sí la fiolosofia d'aquest personatge, Gregory House, extravagant, antiheroi, entranyable, ... gran sèrie de TV.

Recomano també aquest passeig pels dracs de Barcelona.
El dia de Sant Jordi és per sortir al carrer.

2 comentaris:

EL CALVO ha dit...

Jo ara estic al final de " El poder del Perro" de Don Winslow. ES-PEC-TA-CU-LAR. M'han regalat "El Asedio" del Reverte (diuen que una obra mestre), " Soy un gato" d'un autor japones deliciós Natsume Soseki el que va fer "Botchan" i una trilogia d'un escriptor que tinc ganes de descubrir Ignacio del Valle " El arte de matar dragones" "El tiempo de los emperadores extraños" y " Los demonios de Berlin" el prota és un agent secret de Franco. Casi res, una abraçada i feliç Sant Jordi.

Consol Prados Martínez ha dit...

Uf! quanta lectura!. Com sempre un plaer comentar llibres amb tu. No coneixia alguns d'aquests dels que em parles. Doncs, apa! a gaudir. Ptons.