Translate

dilluns, 6 d’octubre del 2008

Teatre ple de la mà de l'Associació de Malalts d'Alzheimer

foto Cap Gros
El Teatre Monumental de Mataró es va omplir divendres a la nit. Ens va aplegar un concert benèfic organitzat per l'Associació de Malalts d'Alzheimer del Maresme. I com a protagonistes les dues sopranos, Montserrat Caballé i Montserrat Martí a les quals cal agraïr la seva predisposició per una causa justa. Entre el públic, Pasqual Maragall i la seva família, i l'Albert Solé, que fa un temps també va venir a presentar en aquest mateix teatre el seu documental sobre en Jordi Solé Tura.

Però sobretot hem d'agrair la feina de l'Associació, amb l'Ascensió Miró al davant. Només amb energia i tossuderia és possible convocar tanta gent i fer visible les necessitats per afrontar les conseqüències d'aquesta malaltia que abans eren més invisibles. Fa un parell de setmanes també van organitzar una caminata pel Maresme per recollir fons i van participar unes mil persones.

En aquest país, la iniciativa ciutadana sovint ha anat per davant de les respostes de les administracions. La necessitat de les famílies han fet aplegar-se i treballar i reivindicar.

Bona feina.