Translate

dilluns, 6 d’octubre del 2008

Festa a Pineda de Mar


Els hi agrada omplir les places, no tenen remei. Qualsevol excusa és un bon motiu. I divendres els socialistes de Pineda de Mar van omplir la plaça de la Pagesia. Després d'una actuació divertida i bonica, que semblava carnaval de Rio, ens va tocar pujar a l'escenari a en Manel Mas, l'alcalde en Xavi Amor , i jo mateixa. Unes salutacions a les setcentes persones reunides a la plaça, ... i hi ha moments que es barreja els nervis i l'entusiasme a l'hora. Mentrestant militants i voluntaris anaven fent i servint el sopar (amb pagament de tiquet previ). I després ball, per treure's el fred de la nit.

Temes pendents anteriorment a Pineda de Mar es comencen a solucionar, com la depuradora que finalment es construeix a Moltpalau, o la nova escola que s'inaugurà a principis de setembre, o la reserva de terrenys pel nou institut, o els projectes en els que treballa l'Ajuntament pel Passeig Marítim,... L'equip de govern en té ganes, i la gent els acompanya. I no només des de la seriositat i el despatx, que és imprescindible, sinó també des de la proximitat. Com vam veure dissabte a la nit.
Jo crec que en l'acció política és fonamental transmetre, no és només què es diu, sinó com i qui les diu. Perquè al final la gent es mou quan s'identifica amb el seu representant. I no és poca cosa.