Translate

dijous, 24 de maig del 2007

Sensacional Hereu


De tornada del mitin. Aquestes trobades que és una injecció d'ànims i de sentir-te que formes part d'una família gran. Salutacions moltes a molta gent, i els millors desitjos a tants companys i companyes pel diumenge. Aquest examen democràtic en el que el valor d'un vot té tanta força.

Clarito el President Montilla: "els que aspiren a governar aquest país no poden ser uns irresponsables, ni en campanya" en referència al debat intencionat i partidista de la seguretat. CIU no pot demanar més policia i al mateix temps treure-li la autoritat. I la única manera de frenar la crispació de la dreta, tant del PP com d'una CIU enmascarada, és votar socialista. I la manera de continuar treballant per Catalunya des del progrés dels municipis. I tenim respostes, bones respostes. He vist un President confiat en la força dels seus alcaldes.

Aclamat el President Zapatero: els de la crispació no poden tirar per terra tanta feina en bé de la convivència per la batalla del poder. Hem de dir prou i la manera de fer-ho és en les urnes. La crida al fatalisme no soluciona els problemes, els crea. Avenços socials i de drets de ciutadania per fer un país más decente, más libre, más justo.

Contundent i convincent l'Alcalde Hereu: "els nous reptes i complexitats de la ciutat necessiten de governs solvents, i la coherència i la solvència l'aportem els socialistes". Cal prendre decisions. Ens ha parlat de Barcelona i la seva gent, i els seus projectes,... i sobretot de l'ànima que porta a treballar per una ciutat. Perquè sigui cohesionada, competitiva, amable, de tothom,... des de la mirada lluny i la resposta a prop. No només el que ha dit, sinó amb la convicció que ho ha dit. M'ha agradat la crida als que encara avui dubten. La força d'un vot, la necessària força del vot. I brindar l'oportunitat per tornar a creure en la política.

Vaig conéixer en Jordi Hereu l'estiu passat. Negociant amb ell com a regidor del tema i jo com a secretària d'immigració de la Generalitat, un conveni per polítiques d'acollida i de reforç dels serveis públics. Per cert, el primer en aquesta matèria entre l'ajuntament de Barcelona i la Generalitat. Idees molt clares i compartides i un molt bon saber fer. Des d'aleshores i ja com a alcalde l'he anat seguint i m'agraden les seves idees, la seva convicció i l'emoció que posa en la política. Ets un referent, Jordi.

En aquesta campanya pel que fa a Barcelona, vaig assistir també al mitin al barri de Gràcia, convidada pels amics d'aquesta vil.la tan especial. Avui l'amic Guillem Espriu, que forma part de la candidatura, m'ho ha recordat. Bon equip Guillem, molt bona estrena, ... i un sopar molt agradable el d'aquella nit.

Com sempre l'ambient entregat. M'ha arribat les paraules de la companya Victoria, de Mataró: "niña, ya estoy mayor y hoy vengo a despedirme". Incondicional, simpatiquíssima i militantíssima. Ens hem respost amb una forta abraçada.

Darrera meu, a la pista, moltes senyores que no han parat un moment i s'ho han passat molt bé. I ho deixo per un altre dia, per què hi ha tantes dones al PSC?

1 comentari:

Glòria ha dit...

I comencem ara! Ja veuràs com sortiran! La Lley de la Paritat ha obert "la caja de Pandora".