Translate

dimecres, 23 de maig del 2007

A cada taula electoral del Maresme, trobareu la nostra proposta socialista


Fa quatre anys, també en campanya electoral de les municipals, vivia intensament per un bon resultat a Mataró i amb el neguit de l'espera. Ara, no només Mataró que és evident, també amb els altres companys i companyes dels pobles del Maresme. I això ho he d'agrair als meus companys i a la meva tasca com a diputada. Entre altres coses, conéixer amb més profunditat la comarca i especialment la gent. Una gent que es deixa la pell perquè hi creu en el que fa. I ho puc assegurar perquè soc testimoni.

Se'm fa difícil intentar resumir tots els actes que hem realitzat en aquests dies. A tots els municipis de la comarca. I no només aquests dies de campanya, portem mesos treballant. En les candidatures i en els programes i propostes per als nostres pobles.

Diumenge la gent trobarà a cada taula electoral de la nostra comarca la nostra proposta socialista. La nostra candidatura. A totes les taules. Totes.

A cada poble els socialistes han treballat de valent. Presentem els millors programes perquè són des de la experiència municipalista del nostre projecte polític, i des del coneixement del poble i els interessos del poble. I també des de la il.lusió i la valentia per aquells i aquelles que prenen aquest compromís de dedicar el seu temps i les seves forces al que és col.lectiu. No em cansaré de reivindicar la bona voluntat i humanitat i els valors que hi ha darrera d'aquest compromís.
Poden semblar frases fetes i massa dites, però sincerament crec que és així.

Cada municipi del Maresme té el seu projecte i el seu equip socialista.
I ens uneix: la voluntat per fer uns pobles cohesionats que donarà un territori cohesionat; l'aposta pel creixement sostenible amb tota la càrrega i la decisió que això representa amb l'accés a l'habitatge digne i les millores en la mobilitat i la comunicació; l'atenció a les persones i el suport a les famílies en l'educació dels fills, en la concialiació de la vida laboral i familiar, en l'atenció a les persones amb dependència; la necessitat d'una economia competitiva i adaptada a les noves formes i demandes, començant per la preparació dels mateixos treballadors i les treballadores; la seguretat i la qualitat dels espais públics; la necessària coordinació i cooperació amb totes les administracions per tirar endavant els projectes de cada poble; la cooperació entre els mateixos municipis del Maresme en els grans temes que ens ocupen i necessiten de decions com la mobilitat i el creixement; i la voluntat de fer d'aquest tros de terra un lloc idoni per treballar i per viure.

Des de la feina que hem fet i proposem continuar fent en cada municipi, com a suma, i amb projectes comuns, volem ser allà on es prenen les decisions i tenir un pes propi en la regió metropolitana.


A totes les taules del Maresme, a totes, darrera la nostra papereta de vot, hi ha tota la càrrega de molta gent que participa en la política com a servei, i tota la càrrega dels nostres compromisos per la millora dels nostres pobles. Res més que això.

2 comentaris:

Glòria ha dit...

Sí senyora! Molt ben dit, als 28 pobles, candidatura socialista i... A vuit l'encapçalen dones! Un percentatge digne de destacar. L'enhorabona per la part que et toca!

Anonymous ha dit...

I que consti que a 19 de les 28 els/les candidats/es són nous/ves!!!
NIngú més ha estat capaç de fer una renovació com aquesta!!!