Translate

dilluns, 5 de març del 2007

Més il.lusió per Cabrils i Caldes d'Estrac














La presentació de candidats té una certa liturgia. En definitiva és un acte públic que necessita d'un clima col.lectiu que esperoni. La presentació pública de la persona i el seu compromis polític, i el repte col.lectiu que es personifica en un rostre concret.

Quim Colomer (foto esquerra) és candidat a l'alcaldia de Cabrils i l'acompanya una llarga experiència com a regidor i com alcalde durant quatre anys. En Quim pertany a la meva generació, una generació de joventut madura amb tota la capacitat i força per assumir reptes. I a Cabrils es necessita estabilitat governamental i projecte, just el que en Quim i el seu equip poden aportar.

En Josep Ma Freixas (foto dreta) és alcalde i alcaldable per Caldes d'Estrac, amb llarga experiència a l'ajuntament, i anteriorment de la ma de Joan Rangel. En Freixas ens va descriure un agradable passeig pel poble que denota sense cap dubte el coneixement i l'estimació, la obra realitzada i els projectes per fer, seguint un fil conductor que situa el poble més petit en el mapa cultural i de serveis termals. El diàleg és el seu gran actiu.

Són apostes pels pobles de Cabrils i de Caldes i són projectes pel Maresme, perquè cada vegada més les decisions i les estratègies han de ser més compartides. Això volem els socialistes del Maresme, projectes comuns i concrecions en cada municipi.

2 comentaris:

Rubén Carroza ha dit...

Hola consol, en primer lloc felicitarte per el teu blog i donarte la benvinguda a la blogsfera.
Per altre lloc desde JSC Tordera volem Més ilusio Per tot el Maresme i aconseguir un Maresme Socialista.

salut i republica.

Consol Prados Martínez ha dit...

Gràcies Ruben per la teva benvinguda. Fa poc que he començat el bloc i havíem fet ja moltes presentacions de candidats i candidates del Maresme. Tens raó, molta il.lusió, i moltes propostes pel Maresme i per Tordera. Amb gent com vosaltres!!