Translate

diumenge, 25 de febrer del 2007

Pilar Ventura, candidata a Cabrera


Soc dona, soc socialista i soc de Cabrera de Mar. Així va començar el seu discurs Pilar Ventura, candidata del PSC a l'alcaldia de Cabrera de Mar el divendres 23 de febrer. Va ser un acte emotiu, compromés, humà i polític, tot a l'hora. Perquè es va parlar de valors, de persones, i de projecte polític. Un projecte engrescador pel poble de Cabrera i per tant un projecte engrescador pel Maresme, perquè comparteix el projecte socialista que volem aportar per a tota la comarca. Pilar va fer un discurs fantàstic i amb molta força. Una força que l'ha d'impulsar a ella i el seu equip al govern de Cabrera de Mar.

Ens van acompanyar candidats i candidates de la comarca, i Manuela de Madre com a Vicepresidenta del PSC, i ens van acompanyar molta gent que té confiança i il.lusió per una proposta nova i renovada pel poble.

Presentem 28 candidatures als 28 municipis del Maresme en les properes eleccions municipals. Tenim una federació socialista viva i amb homes i dones disposats a donar el millor per tenir uns pobles i ciutats amables i cohesionats. Fins el 27 de maig volem convèncer de les nostres idees i valors, i de les nostres propostes per continuar avançant, sense perdre cap tren i mantenint a l'hora l'equilibri amb l'entorn prou explotat ja.